love is like lemons.

weleda body wash

Vilken lugn vecka det varit i bloggen hörni. Efter att tentan lämnades in i tisdags kväll har jag jobbat, dansat lindy hop och haft projektmöten, därav tystnaden.

När jag skulle köpa ny duschkräm häromdagen hade jag Emma Sundhs och Sandra Beijers ”Här är ditt badrumsskåp” färskt i åtanke. Tycker för övrigt att det är ganska häftigt hur tankarna kring hållbart leverne utvecklas hela tiden – från mat och att spara el till att även tänka på kläder, skönhetsprodukter och inredning.  När jag stod där med ett av mina vanliga duschtvålsmärken i handen hejdade jag mig alltså ganska snabbt och började tänka på vad jag har i mitt badrumsskåp. Valde därför att gå det lite dyrare hållet och köpa en duschtvål från Weleda, som är ett märke som är känt för att göra organiska och naturliga produkter. Valde så klart citrusdoften, citrusmissbrukare som jag är. Den känns helt annorlunda från vanlig tvål, väldigt krämig och den doftar verkligen nypressad, färsk citron.

Dagens tips till dig som vill använda skonsamma hudvårdsprodukter som inte innehåller en massa läskiga kemikalier! Titta på kategorin ”hållbar skönhet” för fler tips!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s