so treacherous to me.

IMG_5294 copy

IMG_5286 copy

Jag dekorerar det här inlägget med lite gamla ballonger, eftersom det behövs lite festlighet för att ackompanjera det här känner jag.

Helgen har varit bra och lustfylld. Vi har haft så trevligt och varit på en Oktoberfest med riktigt fina vänner i min allrakäraste stad Lund, vi har handlat till lägenheten, målat ett bord och haft ett annat par riktigt fina vänner på fotboll och pizza. Men en stor del av helgens glädjeämnen förtogs igår eftermiddag när jag skulle baka de där kanelbullarna som jag längtat så mycket efter, och hittade kryp i burken med socker, och sedan även i resten av vårt blott veckogamla skafferi. Paniken. Förundran över hur de kom in i (eller ut ur) den förtätade glasburken. Sorgen över att behöva slänga så mycket ingredienser och mat. Mer panik. Har en skarp misstanke om att de kom med eko-sockret och känner mig inte så jättepepp på att köpa det något mer just nu. Så ledsen över denna händelse och rädd för att de ska komma tillbaka.

I veckan ska jag i alla fall köpa ett helt gäng nya glasburkar till skafferiet. ALLT ska numera bommas in under förslutna lock. Sådana här incidenter undviker jag gärna mer.

Translation
I had a really nice weekend, but it got a bit ruined when finding bugs in our new cupboard yesterday. How is it even possible? Well, this post needed a couple of balloon photos, an attempt to brighten it up a little.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s