botanical gardens.

Skärmavbild 2014-10-26 kl. 20.28.09

Bild från Åhléns

Glad tisdag vänner! Idag vill jag bara tipsa om hur du genom ett enkelt klick kan botanisera från fina, hållbara produkter från Åhléns – genom den här länken till deras Hela Hemmet Hållbart. Jag tycker att det är så fantastiskt att se hur stora kedjor tar en del av sitt ansvar och erbjuder fina produkter som dessutom är ekologiska. Åhléns är en särskild favorit hos mig, när jag flyttade hemifrån kunde jag gå där i timmar och titta och välja.

Translation
A Tuesday tip from me. The Swedish chain Åhléns has collected all their sustainable items in everything from home decoration, clothing and pleasure in a category on their web page called Hela Hemmet Hållbart (meaning The Entire Home Sustainable). Such wonderful items!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s