regntunga skyar.

IMG_5433k

Den senaste veckan har jag i princip bott i myskläder, sånär som på när jag jobbat. Och igår när jag var på väg att piffa till mig och ta mig till min vän H för att plugga, och sedermera dansa lindy hop i Folkets Park, så startade helvetet PANG BOOM! Fick så vackert stanna hemma i det skönaste jag kunde hitta, och dricka ömsom vatten och ömsom tranbärsdricka för att få bukt på en urinvägsinfektion. Satt mest och tyckte synd om mig själv igår kväll, åt lite Ben & Jerry’s med penicillin och spenderade en hel del tid i vårt badrum. Tur att det är nyrenoverat.

För att skänka oss alla lite glädje delar jag med mig av en bild från förra året vid cirka den här tidpunkten då jag kände mig riktigt fin. Dra åt fanders, ni regntunga skyar.

Glad fredag!

Translate
I’ve been slacking a lot lately, style wise, working my coziest outfit every single day. Oh, and I also got surprised by a urinal infection. Hence, to lift the spirit I here give us all a picture from this time last year, when I felt very neat. Screw you, black skies!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s