en liten hög med glädje.

IMG_7587 (kopia)

IMG_7590 (kopia)

Det är mycket inredning härinne nu, men det är det jag just nu lägger all min energi på. Märker ni också att sådant går i perioder? Vissa perioder ägnar jag stil och garderob extra mycket omsorg, men nu ligger det i lä.

Senaste detaljen är en slinga med så kallade happy lights. Jag gillar spännande ljuskällor, och som ni redan vet har vi i sovrummet virat fairylights kring gardinstången. Den här gången fick jag värdefullt smakråd om vart placeringen skulle vara för denna lilla glädjehög. När jag och Sebastian kom hem från Växjö i söndags testade vi dem på säkert tio olika ställen utan att helt få till det.

Translation
The latest contribution to  our home – a bunch of happy lights!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s