ett barnkalas.

Hej allihopa!

Hoppas att helgen varit till belåtenhet! För vår del var det riktigt kalasdags som stod på agendan, närmare bestämt ett 2-årskalas för min lilla systerdotter.

IMG_7598 (kopia)

IMG_7602 (kopia)

Som det här lilla solskensansiktet lös upp när hon fick en ny present att öppna! Inuti paketet från oss låg ett tredimensionellt grodpussel som dessutom var helt ekologiskt. Det verkade uppskattas av pusselälskaren, så vi byggde med det tillsammans ett tag.

IMG_7606 (kopia)

Det var ju så mycket folk, så bäst att hålla sig till morfar, eller babu, ett tag.

IMG_7614 (kopia)

IMG_7617 (kopia)

Min syster hade bakat monstruöst mycket och fina kakor. Temat på kalaset var Mimmi Pigg, lilla E:s favoritfigur. Kakorna var pyntade med till exempel rosa strössel och rosa socker, och tårtan gjorde min syster helt själv! Så himla fin.

IMG_7630 (kopia)

Lilla E hade gått runt och frågat efter kakor och tårta hela dagen, så när det äntligen var dags gick hon och plockade från lite olika tallrikar och åt upp kakorna för sin mamma och pappa. Sen var det livat vill jag lova – ungen hade fått ett litet IKEA- kök och det var ju det bästa att få öppna och stänga alla skåp och lådor. Roligast verkade det dock vara när moster (moi) lärde ut bus – kasta prick med små matvaror av plast i spjälsängen.

Translation
This weekend, my niece celebrated her 2nd birthday. The kid loves Minnie Mouse, so the party was solely inspired by this character – even the cake, which my sister made herself from scratch. I’m so impressed!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s