vintage fair.

1

I helgen var det alltså Vintagemässan i Limhamn (eller säger en på Limhamn? Ingen aning). Det var inte lika stort som Vintagemässan som hålls i Malmö på våren, men det var en hel del utställare, fantastisk stämning och en himla massa folk. Jag och min vän E kom direkt vid öppning för att ha chans på de bästa fynden.

3

Tyvärr fyndade jag ingenting denna omgång, men grämer mig lite över att jag inte lade vantarna på denna äppelväska. Hur underbar?

IMG_7643 (kopia)

Köpenhamnsbelägna FN 92 var omgärdat av folk som beundrade det överflöd av paljettprydda klänningar och fjäderbeklädda hattar från 20-talet som fanns vid deras utställningsbord. De hade så fina saker! Tyvärr var de lite för dyra för min plånbok.

2

Pill Jewelry Var också där med sina magiska smycken. Lämnade deras ställ för att kika vidare och glömde sedan att återvända – fastnade dock för ett vackert armband som jag kommer att beställda från deras webshop istället.

4

Botaniserandet avslutades med en vintagefika med kaffe i vackra små koppar och en riktigt kladdig chokladkaka – allt under ett och samma tak, i Folkets Hus i/på Limhamn.

Translation
This weekend I visited a vintage fair together with a friend. Didn’t thrift anything this time though, but oh so many beautiful things!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s