vintageporslin.

IMG_7663 (kopia)

Hej hörni,

glad fredag! Jag älskar verkligen vintageporslin och har alldeles för mycket av det hemma. Därför vill jag tipsa om en annons som jag ute på Tradera just nu där jag säljer mina 7 assietter från serien Solbritt från Gefle går för 200:- plus frakt för er som är intresserade. Klicka här för att komma till annonsen.

Hoppas att ni får en riktigt trevlig helg!

Translation
Selling my Solbritt porcelain on Tradera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s