tiden är kommen.

IMG_5613

IMG_3907

Idag går startskottet för mig! Varenda bloggare har smygstartat julen redan (till exempel Underbaraclara som redan hunnit julbaka), och på söndag är det första advent vilket betyder att det hemma hos oss nu är fair game för julsakerna. Och jag hinner bli klar med hemtentan i god tid tänkte jag ställa mig och dra igång ett julbak på fredag. Jag känner mig mer förväntansfull inför den här julen än vad jag gjort på många år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s