guldkant på tillvaron, kaffekopparna och champagneglasen.

I torsdags lämnade jag ju in en tenta, och firade sedan med att åka på en liten loppisrunda. På Erikshjälpen här i Malmö hittade jag massor med fint, och det var dessa fynd som fick följa med mig hem.

fsfsdf

fds

Jag hittade en fantastisk servis från Rörstrand, från vilken jag plockade på mig två par kaffekoppar till min porslinssamling. I bakgrunden skymtar ni även en mässingsstake till min nätta samling.

111

Lyckan svämmade över när jag hittade ett par kupade champagneglas! Jag tror i alla fall att det är champagneglas, de är väldigt små men jag vet inte vad det annars skulle vara. De är från Glimma Glasbruk, och när vi googlade igår kväll fick vi fram två källor – en kallade dem champagneglas, en kallade dem cocktailglas. Någon som vet? Vi kommer i alla fall att nyttja dem till champagne.

Allt som allt, en lyckad skattletarrunda!

Translation
Went thrift shopping last Thursday after my exam was handed in, and I got my hands on these great finds! A brass candle holder to my tiny collection, two sets of coffee cups with saucers from Rörstrand and two champagne glasses. Love!

4 reaktioner på ”guldkant på tillvaron, kaffekopparna och champagneglasen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s