lucka nummer 1: en bild från en dag du aldrig kommer glömma.

Länge trodde jag att det inte skulle bli av. Men igår postade den eminenta Emily Dahl att hon även i år är värdinna för bloggjulkalendern! Förra året var temat mode, och på min gamla blogg kan ni bläddra igenom december för att titta på hur det såg ut då. Årets tema är Året som gått, gå in här för att läsa hur du gör för att vara med i bloggjulkalendern.

Lucka nummer 1: En bild från en dag du aldrig kommer glömma.

IMG_6647

”Ungen får väl vara i magen för evigt då.”
Min syster hade gått över tiden med fem dagar,  mitt i varmaste juli. Med Eloise, lilla storasyster, hade det ju gått så snabbt. Skulle det ens komma någon bebis? Vi var ju alla så nyfikna på vem det var som fanns där i magen.

Den 16 juli, två dagar efter dessa ord, vaknade min syster tidigt, tidigt på morgonen av värkar. ”Nej, vi hinner inte koka kaffe” röt hon till sin morgontrötta sambo som undrade. Och tur var det väl att de inte väntade på något kaffe, för sje minuter efter att de anlänt till BB föddes den här lilla personen. Lilla älskade Liv. Mitt gudbarn och därtill systerdotter nummer två. Med stora, varma och nyfikna ögon, yvigt trollhår och med händer som metodiskt undersöker allt de får tag i. Liv, som möts av glädjetjut varje dag när storasyster kommer hem från dagis.

16 juli 2014. Dagen då vi berikades med ännu en underbar person.

Translation
The first post from Emily Dahls christmas calendar: a photo from a day you will never forget. I will never forget the day my second niece was born. 

En reaktion på ”lucka nummer 1: en bild från en dag du aldrig kommer glömma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s