ett småländskt dop.

Som ni minns så kom min andra systerdotter till världen i somras, bara två dagar innan min födelsedag. I helgen skulle lilla Liv döpas och jag och hennes ena farbror var gudföräldrar.

1

5

Dopet hölls i en jättefin kyrka utanför samhället där min syster och hennes familj bor. Jag och Livs farbror turades om att hålla det lilla knytet, och jag läste upp evangeliet om Jesus och barnen för Liv. Hon var så snäll hela dopet, tittade sig intresserat omkring och knöt den lilla handen kring mitt finger. Och fina syster som var nyopererad ❤

jgjgh

Nydöpt och med dopklänningen alldeles ihoptrasslad. Känns så fint att få vara gudmor till denna underbaring.

IMG_7791

jgjyj

Det var en så vacker krispig dag, älskar sådana här vinterdagar. Efteråt hade vi en ganska lugn mottagning i sockenstugan. Efter att Eloise upptäckt pianot höll hon konsert nästan hela eftermiddagen. Här tillsammans med sin hjälte, morfar.

Translation
My niece was baptized this weekend, and I was so proud to be chosen to be her godmother. She was so calm during the ceremony, and during the reception afterwards, when her big sister held a little concert for us after discovering the piano. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s