lucka nummer 3: en bild på någon du älskat i år.

3 december, och dags för lucka nummer 3 i Emily Dahls julkalender. Gå in här för att hitta instruktioner om hur du gör för att delta!

Lucka nr 3: En bild på någon du älskat i år.

IMG_1501

Det finns så många så klart. Hela min familj, alla mina vänner, som jag är så tacksam över att ha i mitt liv. Men så är det ju en person som jag alltid är särskilt tacksam över. Det är alltid han, varje år. Han som inte vill vara med på bild i bloggen. Han som lyser upp alla gråa dagar och som förstärker allt det som är sol och ljus.

Jag behöver inte säga mer än så.

Translation
Number 3 in Emily Dahls christmas calendar: a picture of someone you have loved this year. Well, it’s always him, this year and every year. Enough said. 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s