lucka nummer 7: en bild du tagit som du själv tycker mycket om.

Är ni med i Emily Dahls julkalender? Om inte, så kan ni läsa här om hur ni går tillväga om ni vill vara med lite, mycket eller lagom. Här är dagens lucka från mig.

Lucka nr 7: en bild du tagit som du själv tycker mycket om.

IMG_6088

Vi har fått några vackra Grön Anna- fat till skänks, och en krispig vintermorgon inviger Sebastian och jag dem med fluffiga frukostpannkakor med hjortronsylt. Vid det kalla soffbordet dukar vi upp den gladaste frukosten någonsin, kryper ihop tillsammans under ett täcke och tittar på en spännande film. Allt är så perfekt den här morgonen, till och med ljuset är sådär drömmigt på något sätt.

Då knäpper jag den här bilden, och jag tycker så mycket om den. Den så fin på så många sätt och vis: den påminner mig om den där vackra söndagsmorgonen i vintras, och om glädjen att få sitta där tillsammans och få äta en frukost som liksom hörde hemma i en tavla.

2 reaktioner på ”lucka nummer 7: en bild du tagit som du själv tycker mycket om.

  1. Nämen, allt låter perfekt här, äta frukost i soffan, under täcket med någon man tycker om, till en film, och så är det pannkakor med hjortronsylt till på köpet! Vill liksom kopiera in studen i mitt liv, kanske på lördag morgon. Och så är det dessutom en superfin bild. Ha det fint!

    1. Vissa stunder i livet känns ju sådär oförskämt perfekta (konstigt nog ofta i samband med pannkakor och hjortronssylt) 🙂 jag önskar att du får precis en sådan lördag du önskar! Fred och kärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s