svarta katter och prickiga sjalar.

IMG_7811 (kopia)

IMG_7814 (kopia)

IMG_7825 (kopia)

Några bortglömda bilder från en dag i början av december när jag skulle på kursintroduktion. Håret i tre dagar gamla lockar och i den älskade kragen från COS som jag nästan glömt bort. Jag tycker för övrigt att det är med svart i garderoben är superknepigt, jag vill ha mer färg på vintern men det slutar alltid svartkattnatt i alla fall. Nåväl. Annat som ni ser på bilden är en svart kofta från Zara och en urgammal hårsjal från H&M.

Idag har jag också varit i skolan och haft seminarium. Jag var galet nöjd över att jag redan igår hade förberett en chiapudding med hallon och kokos i en liten burk – i morse var jag som vanligt sent ute och då var det ju bara att slänga ner burken och en sked i väskan. Önskar verkligen att jag hade disciplin till att gå upp trots mörk, kall vintermorgon. När jag gick i gymnasiet gick jag upp mycket tidigare än vad jag gör nu, borde man inte bli mer morgonpigg med åldern?

2 reaktioner på ”svarta katter och prickiga sjalar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s