lucka nummer 10: en bild på ditt favoritplagg just precis nu.

IMG_7373-2

I slutet av sommaren avlade jag ett löfte som handlade om att jag ville börja konsumera mer genomtänkt och hållbart. Jag kan först och främst stolt säga att jag tycker mig ha hållit detta löfte ganska bra. Till höstgarderoben investerade jag i fyra väl utvalda plagg, och ett av dessa plagg var den här grå långkoftan från H&M i kashmir. Det är mitt första kashmirplagg och jag har levt i den cirka hela hösten. Det är ett av mina bästa köp någonsin och tanken med att köpa kashmir var att  jag hoppas att den kommer att hålla länge, länge!

Den här bilden är från vår renovering i september, men jag kan också säga att jag har på mig koftan i skrivande stund. Den är varm, skön, fin och inte svart – något som annars dominerar alltför mycket i min garderob. Jag gillar också att den är lång, det skapar lite extra variation i min garderob. Problemet är bara att den utkonkurrerat typ alla andra koftor som jag äger…

Det här var lucka nummer 10 i Emily Dahls julkalender. Gå in här för att läsa om hur du gör för att vara med!

4 reaktioner på ”lucka nummer 10: en bild på ditt favoritplagg just precis nu.

  1. Assygg kofta! Har dock en fråga. Har den blivit nopprig? Jag letar en skön kofta att mysa runt i vår svinkalla uråldriga 1-glas-fönster-lägenhet men står inte ut med noppror (även om man kan ta bort dem i de flesta fallen).

    1. Hm, den har blivit lite nopprig såklart, som med alla naturliga material, men jag upplever faktiskt att den inte nopprat på långa vägar så mycket som andra stickade tröjor som är av den billigare sorten 🙂 Tror inte ens jag avnopprat den än – det har kommit lite du vet under armarna och så, fast som sagt – stor skillnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s