lucka nummer 11: en bild på en person som du har saknat i år.

Snart är vi halvvägs inne i Emily Dahls julkalender anno 2014. Glöm inte att klicka in er här för att läsa om hur du deltar.

IMG_3101

Jag har saknat ganska många i år: jag slutade på mitt gamla jobb och har toksaknat alla mina underbara kollegor. Dessutom har jag inte träffat mina gamla vänner så ofta, och dem saknar jag också ofantligt mycket.

Men min Anne, min Nutte. Henne har jag saknat extra mycket i år. Precis som med mina andra underbara gamla vänner så har det av någon anledning inte blivit så många träffar under året, och i våras tog hon sina väskor, drog till Spanien på för att gå en språkkurs men hittade istället sin punkt i tillvaron. Och nu bor hon där.

Anne är den mest äventyrslystna person jag vet. Vi hade nyligen lärt känna varandra när jag under en fika berättade hur jag bara kände för att skita i allt och göra en spontanresa till någon drömplats. Det hela slutade med att vi betalade för våra glassar och gick hem och bokade biljetterna till Paris. I Paris föddes sedan en underbar och knäpp vänskap bland Eiffeltorn och mustaschprydda baguetter, och vi svor på att göra alla städer i Europa tillsammans. Två är avklarade. Nu är min önskan att min nästa resa blir ner till henne och hennes nya hem i Spanien.

Jag hoppas att vi ses snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s