lucka nummer 12: en bild från i somras som väcker din sommarlängtan.

Glad fredag allihopa! Vi tar och eldar på fredagsstämningen genom att tänka tillbaka till den underbara sommaren i Emily Dahls julkalender. Klicka in er här för att läsa om hur ni gör för att delta och för att komma till Emilys blogg.

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 21.03.09

En kväll i slutet av juli packar vi ihop ett gäng godsaker, trär på oss badkläderna och hoppar in i E & M:s bil som tar oss ut mot stranden i Skanör. E & M har just flyttat ner till Skåne och vi är så glada åt att spontant kunna bestämma oss för en strandutflykt tillsammans efter jobbet.

Solen har knappt börjat sänka sig mot horisonten när vi kommer. Vi slår oss ner och dukar upp allt möjligt gott som kan finnas på en strandpicknick, dricker Fanta,  skrattar och försöker värja oss mot en svärm rapsbaggar, som även de bestämt sig för en kväll på stranden.

Det är alldeles lugnt på den vida stranden, det är bara vi och några få grupper av människor som spritt ut sig längs strandkanten. Skymningen är bland det mest magiska jag någonsin sett, och i denna magi går vi fyra ner och badar, spelar lite spökboll och sedan ett parti boule i sanden. En sådär kväll när en bara mår sådär himla bra precis hela tiden och som en kommer att minnas långt framöver. Och mitt i allt knäpper jag alltså den här bilden med mobilkameran, men det är just ett sådant tillfälle när en märker att en kamera inte har möjlighet att riktigt återteckna allt det vackra en ser. Men det bor ändå massvis av sommarlängtan i just den här bilden.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s