lucka nummer 13: en bild från ett avgörande ögonblick i år.

Glad Lucia på er! För mig blir det nog inga Lucia-tåg i år, men väl Lucia-mys hemma hos en god vän ikväll. Så länge tar vi och öppnar lucka nummer 13 i Emily Dahls julkalender: en bild från ett avgörande ögonblick i år. Klicka här för att se hur du gör för att delta i julkalendern!

Skärmavbild 2014-09-14 kl. 18.46.06

Valdagen, såklart. Vi hade tagit med våra röstkort till vårt tillfälliga boende på St Knut, och promenerade den här vackra höstdagen med dem till röstlokalen. Mitt hjärta var fyllt av hopp, av rosa hopp. Lågan dämpades senare den natten och har så varit under hösten, då hatet tog sig in med flera mandat i riksdagen. Men den här dagen, när allt bara verkade rasa, beslutade jag mig för att återigen engagera mig politiskt, och i januari 2015 ska jag gå på mitt första partimöte!

4 reaktioner på ”lucka nummer 13: en bild från ett avgörande ögonblick i år.

  1. Vad kul att du är taggad på att engagera dig politiskt!! Många känner att det är rätt meningslöst just nu, men det är så viktigt att vi är många som kämpar mot rasistiska och icke-inkluderande grupper. Heja dig!

    1. Helt fantastiskt! Var politiskt engagerad för några år sedan men sedan kom livet liksom emellan. Nu är det på plats och jag känner sådant extrem pepp över att bidra till något jag brinner så mycket för! Vad roligt och tack för att du är med och bidrar till ett bättre samhälle! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s