lucka nummer 14: en bild som du inte minns att du tagit.

Lucka nummer 14 i Emily Dahls julkalender handlar om att återupptäcka gamla ögonblick. För att hänga på, antingen nu eller senare, kan du kika här.

PENTAX Image

Den här luckan fick mig verkligen att leta djupt ner i arkiven. Jag fann en hel del bilder som jag inte minns att jag tagit – problemet är att de antingen föreställer personer som jag inte vet hur de ser på att få tio år gamla bilder publicerade på bloggen, eller så är det djupt ointressanta saker som löv eller ängsblommor (och inte på det där fotograf-fina sättet).

Men så hittade jag den här bilden. Jag minns inte att jag tagit den, men den känns ändå välbekant. Det verkar vara ett av mina första redigeringsprojekt. Fotot är i alla fall tagit vid en gullig liten fritidsstuga i mina hemtrakter i Hässleholm som heter Breida Blick, men jag har ingen aning om när. Det är minst sagt ett väldigt cyanfärgat foto, men jag gillade det här motivet – en gammal stupränna i ett vildvuxet dike om sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s