lucka nummer 15: en bild på en person som får dig att skratta.

9 dagar kvar till julafton, och dags för lucka nummer 15 i Emily Dahls fina julkalender. Glöm inte att gå in på hennes blogg för att läsa hennes och andras luckor. Hur ni gör för att själva delta läser ni om här.

cropped

Den här gullisen har jag känt sedan jag minns knappt, men typ sedan jag var fem år. Det här är nog den gladaste bilden jag har på henne och är en bra representant för det här inlägget.

Jag och Sanna träffas inte så ofta längre, och jag antar att det liksom blir lite så det blir när en blir vuxen. Men jisses så roligt vi har haft, och har tillsammans! Våra bakdagar (som vi ofta pratar om att återuppta någon dag), som alltid slutar med att jag ligger på golvet i skrattkonvulsioner. Vinkvällar i studentlyan som slutade i kundvagnsrace. Spelkvällar, helt vanliga fikor på Sköna Bönor, vilse  promenader över stock och sten och flumfotograferingar – Sanna är en person som verkligen bjuder på sig själv, och i kombination flummar vi loss rejält. Jag hoppas att vi snart är med om nya äventyr tillsammans!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s