lucka nummer 16: en selfie/ett självporträtt som du tagit i år.

bild kopia3

Här är en selfie från en av de första soliga vårdagarna. Jag skulle ut och promenera med min goda vän H och hennes gulliga hund, och hade precis återfunnit det fina trollsländehårspännet som ni anar i luggen. När jag tittar tillbaka på den här bilden minns jag också hur himla väl jag trivdes i kortare hår. Jag klippte en längre page i mars efter många års velande och här har den precis börjat växa ut lite. Note to self att klippa page igen vid nästa frisörbesök.

Det här inlägget var en del i Emily Dahls julkalender. Gå in här för att läsa om hur ni deltar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s