en veckouppdatering.

IMG_4294

Hej!

Den här veckan blev inte riktigt som jag tänkt mig, inte helgen heller för den delen – jag hade ett helt gäng inlägg i åtanke som bara inte blev, eftersom jag blev så himla magsjuk i helgen (men hade ju en del kalenderinlägg förberedda). Har inte varit magsjuk sedan jag var liten, fy tusan alltså. Men efter två dagars karantän och massor av vila så känner jag mig nu rätt så återställd, även om jag inte direkt är sugen på någon mat.

Är i alla fall superpeppad eftersom det nu är j u l l o v! Från skolan i alla fall. Jag har två dagars arbete kvar, sedan slutar jag på min tjänst och är ledig, åker till Växjö, har det julfint och hela faderullan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s