lucka nummer 19: en bild från din semester/ditt sommarlov.

Glad fredag! Idag kommer två bilder lastade i Emily Dahls julkalender. Läs här om hur du gör för att delta i de resterande luckorna.

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 21.01.28

IMG_6864

I somras hade jag mitt kanske sista riktiga sommarlov. Jag jobbade inte så mycket på mitt sommarjobb så det blev många lata dagar hemma. När det var soligt och fint bytte jag ut asfaltsinnergården mot en Malmö-park, tog ett gäng böcker, hörlurar och några podcasts i telefonen och lade mig på en filt under trädkronorna och bara njöt. Alla andra jobbade eller var bortresta, och ett stort sundhetstecken för mig var att jag blev lite uttråkad. Men lagom många dagar efter min födelsedag byttes filthäng i parken ut mot handdukshäng på kroatiska stränder. Ingen dålig sommar, alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s