lucka nummer 21: en bild på någon som du ska fira jul tillsammans med.

IMG_5569

Det här kan ju tyckas märkligt under den här luckan, en kanonkula och en skål med senap? Nå, min Sebastian vill inte gärna vara med i bloggen men det här är ett foto från när han tillverkar sin årliga julsenap med en gammal skål och kanonkula som hans farfar tillverkat senap i före honom.

I år är det första året som jag inte kommer att fira med min familj, utan tillsammans med Sebastian och hans familj. Nu är ju Sebastian min familj, och förra året kändes det så konstigt och sorgligt att inte få fira med honom. Det känns så konstigt att jag inte ska sitta med vid vårt årliga Kalle Anka- gräl, förväntan när mamma serverar glöggen, komma hem till dofterna hos mormor och morfar och få umgås med min älskade familj och mina systerdöttrar. Det är sorgligt på något vis, jag blir lite ledsen när jag tänker på det. Samtidigt ska det bli så fint att få fira jul tillsammans med Sebastian, och spännande men läskigt att få vara med under hans årliga jultraditioner.

Nu börjar det närma sig slutet i Emily Dahls julkalender. Ni kan fortfarande vara med, gå in här för att läsa hur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s