lucka nummer 22: en bild som du tycker är din finaste från i år.

Nu är det tre inlägg kvar i Emily Dahls julkalender, så ofantligt fort det har gått! Här är min lucka nummer 22, gå in på Emilys blogg för att läsa mer om julkalendern och för att läsa andra luckor!

fågelägg godis

Den här bilden från i påskas tycker jag är så härlig. De spräckliga pastelläggen (som dessutom var magiskt goda) gör mig så vårglad, även när det är den 22 december. En av de finaste bilderna jag tagit i år tycker jag. Min egentliga superfavorit för i år har jag redan publicerat i kalendern en gång, kan ni måhända gissa vilken det är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s