lucka nummer 24: en bild som bäst beskriver din december.

Hopp hurra, nu är det grande finale i Emily Dahls julkalender, och jag ska visa en bild som bäst beskriver min december.

IMG_7845 (kopia)

Vad hände i december? Jag kan inte ens förstå att dagarna gått så fort. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag pysslat med under december överhuvudtaget. Jag har varit sjuk en del, förstås. Första helgen var jag sjuk, förra helgen var jag sjuk. Har således legat mycket till sängs, tittat på Vänner och känt mig väldigt liten. Det känns också som att jag haft mycket att göra, många måste mellan sjukdagarna som har behövt pusslas in. Mycket skola, sista kursen innan D-uppsatsen. Sista tiden på jobbet och massa saker som behövt bli klara.

Mycket jobb. Och mycket sängliggande. Nu hoppas vi att det vänder, i alla fall det sista!

God jul på er, kära fina vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s