julegåvorna.

I år blev jag så extra nöjd med alla mina julklappar. Jag fick en massa fint som jag både hade önskat och inte, och som alltsammans är saker som jag kommer kunna njuta av i många år framöver!

IMG_7882 (kopia)

Av Sebastians mor- och farföräldrar fick vi pengar, som allesammans gick till den här väggklockan från Kähler. Färgen påminner mig om citronmaräng och passar så perfekt i vårt nyrenoverade kök.

IMG_7883 (kopia)

I en vacker hattask från svärföräldrarna låg bland annat fyra stycken nya Mumin-muggar till min samling, som jag önskat mig länge. Här är tre av dem eftersom en redan stod i diskmaskinen efter att ha blivit invigd.

IMG_7889 (kopia)

Min syster skämde bort mig med en hel massa fina klappar! Sällskapsspelet Risk, som redan skapat osämja pga riktigt dålig förlorare hehe. Men också den här turkosa vasen, en vas som jag letat efter i flera år men aldrig hittat, och aldrig ens sagt att jag önskar mig till någon. Ändå lyckas syster hitta den!

IMG_7885 (kopia)

Och min Sebastian överraskade mig med en kopparstekpanna! Har gått och fingrat på köksredskap i koppar ett bra tag, och nu fick jag en ny kökspjäs att steka vackra pannkakor i och som kan byta av gjutjärnen ibland.

Jag ska såklart inte glömma bort det som inte är med på bild: en äppelskalare för snabbare äppelkakor, en kokbok som handlar om konsten att syra, ett gäng lyxiga tvålar, ett mosterarmband från syrran/systerdöttrarna, skålar från Swedish Grace från mamma, och pappa gav mig en ny dammsugare, som jag önskat mig eftersom den andra börjat fungera lite dåligt. Är så oerhört tacksam för allt detta fina! Som ni ser så har jag redan plockat ner julen, är en sådan som gärna plockar ner allt så fort juldagen är förbi.

Fick ni något ni blev extra glada för i år? Länka eller kommentera i kommentarsfältet!

4 reaktioner på ”julegåvorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s