stjärnfall och champagneskålar.

Såhär såg nyår ut lite för mig genom kameralinsen. För första gången var nyår inte planerat redan i oktober, och så sent som i julas bestämde vi oss för någon sorts lugn men fin hemmanyår med vänner. Jag var lycklig över att få komponera ihop en nyårsmeny och bjuda på trerätters!

IMG_7899 (kopia)

IMG_7896 (kopia)

Efter en rätt så lång morgon och en skön dusch tog jag itu med bordsdukningen, som blev nyårig med ett gäng festliga stjärnpaljetter ☆ ☆ ☆

Namnlöst-1

Kvällen kom och gästerna med den, så dags att fixa till sig. En stjärnbeströdd gammal klänning från Oasis, mjuka lockar och snabba fingerwaves i luggen och så ett fjäderspänne på det.

IMG_7903 (kopia)

Huvudrätt och dessert hade vi helt förberett dagen innan, bästa beslutet någonsin! Allting blev jättegott och måltiden firades av med tomtebloss i Sebastians fantastiska jordgubbscheesecake. Goda samtal och nyårsquiz varvades med skålar i den Dom Pérignon som Micke hade med sig – utan tvekan den mest fantastiska champagnen jag druckit!

Strax innan tolvslaget började vi gå bort mot Folkets Park för att skåla in tolvslaget, beundra fyrverkerierna, pussas och sedan avsluta kvällen med dans på Moriskans nyårsfest. Så fullt med fantastiska och fina människor och med ett dansgolv i Spegelsalen med all bra musik jag kan tänka mig.

När vi trillade i säng vid 4 på morgonen sa jag till Sebastian att jag knappt kan fatta hur 2014 kunde flyga förbi så snabbt. Förra nyåret känns inte alls långt bort! Men nu välkomnar vi i alla fall 2015 med allt vad det innebär – och visst är det härligt med nya år där en känner sig sporrad till att göra gamla saker på nya sätt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s