några hållbara inhandlingar.

IMG_7913 (kopia)

Efter alla jul- och nyårshelger har jag passat på att unna mig lite ordentliga saker och produkter som jag gått och sneglat på ett tag. Det ena är en BKR- vattenflaska, en vattenflaska i glas och med ett skyddande silikonhölje. Hur bra som helst, eftersom jag känner allmän motvilja mot att bära med mig gamla plastflaskor med vatten och mot att köpa nya när jag är törstig eftersom det är en sådan onödig miljöbelastning. Resultatet av detta har varit att jag druckit alldeles för lite, men nu har jag en gedigen flaska som jag kan använda länge, länge.

Nästa grej är egentligen två, nämligen mina nya ekologiska hudvårds- och skönhetsprodukter. Försöker sakta men säkert att fasa ut allt i badrumsskåpet som är dåligt för både mig och våra vattendrag, och två nya favoriter är en ansiktskräm för torr hud för Weleda och en makeup- remover från Neil’s Garden. Min förra makeup- remover bar varningstexten Undvik kontakt med ögonen, vilket kändes mycket märkligt för en ögonprodukt. En kanske inte ska hälla den här removern i ögonen heller, men den känns inte alls lika läskig att använda.

IMG_7917 (kopia)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s