orphan black.

orphan-black-cosima

Glad fredag! Solen skiner men alla de planer jag ursprungligen hade för idag försvann efter en sömnlös natt och extra lång sovmorgon. Nu har jag lämnat in min tenta (så nervös) och sedan inte gjort mycket mer än att sträcktitta på första säsongen av Orphan Black. Alltså herreminje, det är så bra! En slags sci-fi-serie som handlar lite om hur långt en kan gå i vetenskapens namn och om problemen som uppstår när du får veta att du inte är ensam (vagt, men vill inte spoila något alls). Det får bli helgens tips!

Helgen för mig kommer bestå av att leta upp en brudklänning till min lilla skruttsyster som ska gifta sig i sommar, och jag ska också försöka bli färdig med veckans kreativa projekt. Det jag just nu är mest sugen på är dock att ställa mig i köket och baka en riktigt smarrig kaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s