årets första projekt.

Hej finusar!

Hoppas att ni haft en kanonfin helg! Jag var helt färdig efter att jag lämnade in min tenta i fredags, så mellan brudklänningsprovningar och veckohandlingar har jag gjort mest ingenting faktiskt.

Den här veckan blir det lite extra mycket pyssel. Dels presenterar jag mitt bidrag till Monthly Makers (läs mer här om månadens tema) på söndag, och dels vill jag redan nu visa er vad 2015 års första projekt blev! Har ju som mål i år att vara mer kreativ, och min första idé var en färgglad pall som ska stå i badrummet.

IMG_7943 (kopia)

IMG_7944 (kopia)

Färgen jag valde var en underbara en som heter Pistage, älskar att den liksom nästan är lite havsskumsgrön. Tanken är att senare måla dit någon vit detalj, men eftersom jag ännu inte helt bestämt vad det ska bli så får den stå och vara helgrön och vacker så länge i vårt annars så svartvita badrum. Det här var första gången som jag målade en möbel, är faktiskt väldigt glatt överraskad av mig själv.

IMG_7932 (kopia)

3 reaktioner på ”årets första projekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s