glasknappar och en bortglömd pennkjol.

IMG_7961

Vissa plagg hänger liksom där i garderoben vecka efter vecka, och en glömmer liksom bort dem mellan varven. Så plockar en fram dem och då känns det nästan som nytt. Så är det med den här kjolen som jag älskar, men som liksom blir hängande för det mesta. Den är i varje fall på H&M för många år sedan, likaså den älskade koftan. Med glasknappar och vackraste djupröda färgen.

IMG_7962

Jag börjar bli riktigt knäpp på det här gråa vädret. Det är mörkt hemma jämt, även mitt på dagen råder skumrask i lägenheten. Nu måste något göras åt det här! Dessutom har min kamera börjat krångla en massa, med inställningar som inte hänger med och med gryniga bilder och knäppa minneskort som resultat av det. Lite nerdag idag som ni förstår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s