flickan vid stenbänken.

Skärmavbild 2015-01-19 kl. 15.40.50

I måndags bläddrade jag igenom SVT Öppet Arkiv i hopp om något fint att titta på. Så många inre glädjeskutt när jag såg att Maria Gripe- filmatiseringen Flickan vid stenbänken fanns där.

Skärmavbild 2015-01-19 kl. 17.10.11

Skärmavbild 2015-01-19 kl. 20.35.44

Skärmavbild 2015-01-20 kl. 16.33.03

Historien om Carolin, som kommer som jungfru till Bertas familj tillsammans med ett skuggigt förflutet, är en som jag aldrig riktigt fått lära känna, vilket gör det hela ännu roligare. Jag älskar Maria Gripes böcker men vad jag minns blev det alltid avbrott när jag började läsa just dessa böcker ! Veckans bästa tips, ja? Här är hittar ni första avsnittet.

Alla skärmdumpar är tagna av mig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s