stjärnor och månar.

Här är mitt första bidrag till projektet Monthly Makers! Egentligen gick jag ut stort och grandiost och skulle vika en origamilampskärm till en ful, ful lampfot som jag vill trolla lite med. Men det var inte helt lätt att göra, och än svårare var det att vika med en försvunnen linjal (som ni förstår). Jag har dock inte gett upp, men projekt lampskärm får bli ett alldeles eget och sträcka sig över lite längre tid.

Vad blev det istället då?

IMG_7967 (kopia)

Ännu en girland! Lovar lovar, sista som jag kan ha härhemma utan att det blir girland-paradise. Hade länge haft en tanke om att göra en stjärngirland att hänga längs den ena gardinen i vardagsrummet. Gardinerna är så väldigt randiga och det kändes som att de behövde brytas av lite i sin randighet.

IMG_7969 (kopia)

Lampskärmspappret fick bli till stjärnor, och en gammal pocket som jag inte tyckte så värst mycket om fick tjäna som cirklar, prydda av överblivna stjärnpaljetter från nyår.

IMG_7971 (kopia)

6 reaktioner på ”stjärnor och månar.

 1. Åh, jag hoppades någon skulle göra en girland, vad kul! Är även lite sugen på att testa det själv. Den skapar en så himla go stämning i rummet den hänger!

  1. Haha ja det var inte så många som gjorde det, så roligt att det skilde sig så! Ja girlander livar upp ganska mycket, har en origamigirland i sovrummet som gjorde en sådan enorm skillnad för rummet! Kul att du gillade 🙂

  1. Tack Mikaela, så glad att du gillar den! 🙂 Har fått en sådan fäbless på stjärnor på sistone, och med naturfärgat papper blev det lagom subtilt i vardagsrummet.

 2. Hejsan!
  Söndagen den 15/11 kommer jag och Anna María från Monthly Makers att hålla i en föreläsning och varsin workshop på Folkuniversitetet i Stockholm om vad Monthly Makers är och innebär, återbruk, redesign, DIY och kreativt bloggande i allmänhet! Till föreläsningen vill vi ha lite bilder från er som deltagit under året att visa på projektorduk, och jag undrar om vi kan få lov att använda den 1:a bilden uppifrån i detta inlägg till det? En länk till din blogg kommer läggas ovanpå bilden så källan blir tydlig.
  Om du vill ge oss lov till detta, snälla skicka en högupplöst version av bilden till alicia(a)sivertsson.se så snart som möjligt.

  Vill du läsa mer om föreläsningen – kolla följande länk: http://www.folkuniversitetet.se/Kurser–Utbildningar/Kommunikation-Skrivande-Media/Sociala-medier/Stockholm/sprangbradan—forelasning/

  Stort tack på förhand 🙂
  Alicia, Monthly Makers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s