la vie en rose eller känslan när en klippt av sig håret.

kollge

Tystnaden härinne idag har berott på att större delen av min vakna tid har spenderats på resande fot och hos min kanonduktiga frisörsläkting i Kävlinge. Idag tog jag nämligen steget till full fledged page! Det ska erkännas att jag var duktigt nervös när hon klippt av det första och jag såg hur kort det blev – men alltså, tror knappt någonsin att jag varit såhär nöjd när jag lämnat frisören! Dessutom ljusare hon upp håret lite, så nu känner en sig oförskämt fräsch. Här på några snabba Photo Booth bilder i köket för att ta hinna med det sista dagsljuset. Vad är det förresten med page som får en att känna sig så fransk?

puss!

4 reaktioner på ”la vie en rose eller känslan när en klippt av sig håret.

  1. Verligen supersnyggt! Kanske det franska har just med fräschheten att göra? Första tanken med Franskrikes kvinnor är att alla är så himla chica 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s