sommarklänning mitt i djupaste vintern.

IMG_7974 (kopia)

Idag damp den ner, klänningen som jag med bultande hjärta budade hem för en spottstyver på Tradera. Upplever ni också det, adrenalinkicken den där sista minuten när budandet intensifieras och en uppdaterar hundratusen gånger för att hinna buda över ifall någon skulle lägga ett högre maxpris? För mig är det som att springa ett lopp.

I alla fall. Jag och två andra tjejer har dragit igång en liten pysselverkstad på tisdagar och nästa tillfälle kommer jag att ägna åt att försöka fixa till den här och göra om den till en ärmlös sommarklänning med en ny krage eller ingen krage alls, har inte bestämt mig. Tror att det kan bli hur fint som helst! Känner en sådan glädje inombords över att köpa hem något och pyssla om det helt själv, forma något med huvud och händer. Nu var det längesedan jag kände av det gnagande dåliga samvetet över dåliga konsumtionsvanor!

2 reaktioner på ”sommarklänning mitt i djupaste vintern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s