några fredagstankar.

audreykollage

Sources here and here

Glad fredag på er allihopa!

Just nu känns det verkligen som att jag sluter in mig mer och mer i uppsatsbubblan. Vi sjunker djupare och djupare in i teorier och analystankar, och igår upplevde jag nästan att jag plötsligt såg saker lite tydligare. För att varva ner en hjärna som slog både volter  och kullerbyttor (en känsla som går från härlig till skitjobbig på en sekund) så lade jag mig i soffan med ett fat kanelbullar, mjölk och den gamla favoritfilmen Sabrina med Audrey Hepburn. Har sett den hundra gånger men helt plötsligt fick jag känslan av att jag förstod den på ett mycket djupare plan än vad jag någonsin gjort tidigare. Allt som hände, hände i ett nytt ljus.

Kanske hade det inte alls med uppsatshjärnan att göra, kanske är jag bara rikare på egna erfarenheter. Men just nu är allt bara uppsats och uppsats, och jag har också insett att det är ganska uttömmande att vara kreativ på så många olika plan som jag önskar nu. Väntar mig helt enkelt en vår i smärre obalans eftersom fingrarna kliar av pyssellust.

Nåväl. Älskar att se gamla filmer, de är så vackra och ofta väldigt okomplicerade. Valfri Audrey Hepburn- film rekommenderas att mysa ner sig med i helgen, vare sig en firar Alla Hjärtans Dag eller inte. Vad tycker ni om den här dagen egentligen? Fin och bra eller kommersiellt och pengakrängande jippo?

Puss!

4 reaktioner på ”några fredagstankar.

    1. Haha, det är ju rätt skönt när proppen släpper, så att säga, men mest längtar jag till att det är över 😉 Vad skrev du i för ämne? Jag pluggar master i strategisk kommunikation, och försöker nu skriva om värdeskapande kommunikation i sociala intranät 🙂 Styrigt att få ihop vill jag lova, sitter nu och försöker inse vilka teoretiska perspektiv jag ska ha…

      1. Oj spännande! är det i Helsingborg? Jag har precis avslutat MKV-studier i Lund och väntar på tillfället på en bebis men är nyfiken på att läsa en master senare. Tips, rekomendationer och annat matnyttigt inom området (kommunikation) mottages HEMSKT GÄRNA!

      2. Ja det är i Helsingborg. Men gud, grattis till bebisen!!! 🙂 och till examen 🙂 Har inte så mycket differentierad information om kommunikation, men jag tycker att mastern i strategisk kommunikation har varit väldigt bra och lärorik så den rekommenderas verkligen! Du får jättegärna fråga om det är något du undrar över i din valprocess 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s