flora, fauna och annat som inspirerar.

kollagevår

Sources here, here, here, here and here

Det finns så mycket jag inspireras av nu, ungefär allt har med hemmet att göra. Kläd- och stilmässigt står jag i någon slags stiltje just nu där jag inte vet riktigt vad jag vill, men hemma!

Just nu drömmer jag om att gå på loppis och köpa porslin, gärna serien Grand från Upsala Ekeby. Jag vill översålla våra rum med elefantöra och andra gröna växter. Jag inspireras av gamla botaniska mönster och skir och vårig sovrumsinteriör, som den i den nyaste Stolthet och Fördom– filmen (fast handlingsmässigt är alltid serien med Colin Firth och Jennifer Ehle). Mest av allt just nu vill jag gå på hundra loppisar och fynda en massa vintage, och jag tycker att Iittalas senaste mönster Tanssi med inspiration från operan The Cunning little Vixen.

Vad inspireras ni av just nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s