vad som hände i stockholm.

Sent igår kväll rullade vi in på Malmö C med ett SJ Intercity från Stockholm. Det blev inte så många foton den här gången, av lite olika anledningar som jag ska berätta om senare, men jag tänkte istället bjuda på en fin men komprimerad genomgång av vad vi egentligen gjorde.

IMG_8269 (kopia)
På fredagen jobbade Sebastian hemma, och jag själv hade en väldigt långsam morgon. Tänkte förbereda mig inför tågresan med en stadig frukost bestående av (suddig) chiapudding och kokt ägg. Försökte måla naglarna i halvmånemanikyr, men insåg att det inte blev så stiligt så jag fyllde i halvmånarna igen.

IMG_8276 (kopia)

IMG_8272 (kopia)
Efter en tidigt fredagkväll på ett hamburgerhak, där vi uppdaterade oss om livet tillsammans med en god vän till Sebastian, vaknade jag upp och var extremt peppad på vad lördagen skulle bära med sig. Sebastian hade nämligen lovat mig att jag skulle få bestämma rutt helt själv, och att han och hans vän skulle följa med mig till alla vintagebutiker jag någonsin ville!

IMG_8277 (kopia)
Jag följde Emma Sundhs vintagerunda baklänges, från Vintagefabriken på Midsommarkransen och till Old Touch på Upplandsgatan. Vi hann med bland annat Judits Second Hand, Herr Judit och Beyond Retro däremellan. Helt fantastiskt fina butiker, och jag gråter lite blod över att jag inte känner till något som Old Touch i Malmö, kanske någon annan gör?

IMG_8280 (kopia)

IMG_8283 (kopia)
Jag tog med mig några väl valda fynd hem i alla fall: en aftonväska från Beyond Retro, en gammal medicinflaska och en plym från Old Touch. De senare två  har tagit plats på en byrå bredvid klädställningen i sovrummet, hur fint som helst.

Efter vår vintagesafari och ännu en hamburgare gick vi hem till hotellet för att vila och göra oss iordning. Vi skulle träffa ett gäng av Sebastians närmsta vänner, som bor i Stockholm, för drinkar i hotellobbyn och gå ut och äta. Det var nämligen så att jag och Sebastian ville fira lite extra, eftersom vi just denna dag firade tre år tillsammans. Men istället hände något annat, som tog mig helt av banan!

2 reaktioner på ”vad som hände i stockholm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s