cause it’s true, I do, I do, I do, I do, I do.

IMG_8297 (kopia)
Många av er har säkert redan sett på Instagram eller Facebook.

I lördags, den 21 februari, firade jag och Sebastian tre år tillsammans. Vi skulle fira med lite drinkar och en bit mat tillsammans med Sebastians barndomsvänner, som vi hälsade på i Stockholm. Men innan jag ens hinner dricka ur mina första champagnebubblor, faller han ner på knä bakom mig och knackar mig på ryggen, och när jag vänder mig om så står han där med en ring och frågar om jag vill gifta mig med honom! Genom ett trollslag drog det upp till storm inom mig, aldrig någonsin har jag varit med om så många och starka lyckokänslor som inte vet vart de ska ta vägen. Allt snurrar, är det här på riktigt? Det känns som en dröm, som en saga.

På sätt och vi är det ju det, det är vår saga. Och så klart sa jag JA! Jag kan ha pipit fram svaret, för en stund tappade jag förmågan att tala ordentligt. Det finns inget jag hellre vill än att få dela mitt liv tillsammans med honom, och just nu är jag inne på dag sex av rosa himla moln, sockervadd och eufori.

11 reaktioner på ”cause it’s true, I do, I do, I do, I do, I do.

    1. Ringen är såå underbar! Detta är en tillfällig ring så nu ska jag egentligen ut på ringjakt, men det är ju precis en sådan här jag vill ha! 🙂 Så peppad på att planera bröllop nu! Har du några bra inledande tips? 🙂

      1. Åh det är en tillfällig! Jag hade kört på den 😉 Om du ska göra en egen ring har jag två ställen jag INTE rekommenderar: David Butler och PLD. Däremot har jag fått fantastisk service hos MK Juvel! 👍 Inledande tips.. Hmm… Jag tyckte det var bra att köpa en bok och på varje sida göra en titel för olika saker. För att samla tankar kring det övergripande! Sedan kan du fylla på dels övergripande titlar som dyker upp men också mindre saker! Och ett råd jag kan ge är att känns de inte bra gör de inte. Det följde med mig så mycket och tog bort det roliga att man t.ex hade argumentation med guldsmed osv.

      2. Svårt att hitta en annan ring som matchar denna kan jag säga, men mycket bra tips eftersom det lutar mot att göra en själv 🙂 MK Juvel alltså! Tror verkligen att det är viktigt att försöka tänka som du säger, att det måste kännas bra. Bara med gästlistan har jag fått försöka ha det mantrat, jösses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s