tre stycken mars.

Mars är en härlig månad, fyll av längtan efter den där första vårdagen. Jag har tittat på temperaturerna två veckor framåt och tänker att våren kanske inte är så långt borta ändå. Låt oss titta på hur de tre senaste mars har sett ut i mitt liv!

lemonad klara form

IMG_5987

wooden shoes
2014
Jag minns knappt vad som hände i mars förra året, vet att vi hade väldigt mycket i skolan just då. Var i smärre extas efter att ha upptäckt att Godmorgon Juice hade släppt en lemonad, då drack på den cirka hela våren. Min syster hade i alla fall kalas eftersom hon fyllde 24 och jag busade en hel massa med lilla E, som strax härefter började gå själv. Drömde om ett par Swedish Hasbeens men hade inte råd, så jag köpte istället en riktigt drömmig variant på Din Sko, och längtade efter varmare och torrare tider så att jag kunde ha dem på mig.

IMG_4918 copy

IMG_4920
2013
Under våren det här året tog jag inte så fasligt mycket bilder. Det var första våren i vår lägenhet i Malmö och jag gladdes ofantligt mycket åt att kunna gå hem från jobbet och köpa ett fång med videkissar på torget. Vill minnas att vintern inte hängde kvar så fasligt länge detta året. En lördag testade jag och Sebastian våra gröna fingrar och planterade om våra få men kära krukväxter. Jag tog sticklingar från min enda pelargon och vi försökte liva upp vårt apelsinträd. Trädet och pelargonen dog tyvärr senare, men sticklingarna lever och frodas än!

IMG_4060

IMG_4064
2012
Även detta året är dåligt dokumenterat. I mars var jag alldeles nykär och pirrig, och att snön låg tjock i Lund långt in i mars berörde mig inte nämnvärt. Promenerade i den här sagolika vinterstaden en dag i ett ärende som jag just nu inte kan minnas. Till vardags satt jag hemma och skrev kandidatuppsats, klädde mig i våriga, skira kläder och åt kladdkakeballerina med mjölk, och på helgerna tog jag bussen till Malmö för att träffa Sebastian.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s