gypsophila paniculata – ett äventyr.

IMG_8313 (kopia)

IMG_8310 (kopia)

Den senaste tiden har jag inte kunnat släppa tanken på att köpa hem lite skir brudslöja och sätta i en vas eller två. Jag är vanligtvis en person som plockar åt mig färdiga buketter eller blomsterfång, och har således ingen aning om hur en stor en stjälk brudslöja är. Hur många ville jag ha? undrade floristen trött. Jo tack, tre kanske blir bra, svarade jag och försökte låta världsvan. Och hem vandrade jag med så ofantligt mycket brudslöja att jag nu har placerat ut en massa både små och stora vaser i lägenhetens alla rum. Men vad gör det egentligen, när det är så vackert?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s