dagens peggy olson.

IMG_8330 (kopia)
Igår tog jag en paus i teoriplugg för att utföra lite andra viktigheter. Egentligen är det väldigt mycket uppsats just nu, och tanken att skriva på kvällarna känns inte längre så främmande. Jag vill verkligen gräva mig ner i det för att göra en riktigt bra studie, men processen är minst sagt krokig. Nästa vecka är det mittetappsseminarium, helt galet att halva tiden redan har gått!

IMG_8326 (kopia)
Hur som haver. Vissa tillfällen kräver lite mer dressade kläder, så i helgen köpte jag den här hundtandsmönstrade klänningen i 60-talsmodell på Oasis. Känner mig väldigt Mad Men i den, helt enkelt. Och för första gången på lång, lång tid ett bar jag skor med tillstymmelse till klack. Idag är jag dock åter tillbaka vid böckerna med mina promenadvänliga kängor.

7 reaktioner på ”dagens peggy olson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s