i en äng av blåa eldar.

IMG_2130 (kopia)

IMG_2131 (kopia)

Såhär ser det inte ut i Malmö riktigt än. Men idag är det årets varmaste dag och våren känns i varenda luftmolekyl. Vårblomstren fyller mig med energi.

Veckan har varit lite småtyst härinne, jag vet. Och utan att tjata för mycket om uppsatsen så är det ju eftersom vi har förberett oss för mitterminsinlämningen, där studenter och lärare förhoppningsvis ska kunna ge oss tips och råd i vårt arbete. Inlämningen är imorgon bitti och jag och min uppsatskamrat har jobbat stenhårt under veckoslutet. Även idag är våren på paus för mig för ett par timmar eftersom jag behöver sammanställa grejerna. Men jag hoppas att ni får en riktigt skön, härlig dag i solen! På återseende imorgon.

Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s