their happiness was in each other’s keeping and both were unafraid.

kollagebrälo

Source, source, source, source, source, source, source

Som jag nämnde tidigare i veckan är bröllopsplaneringen redan i full gång. Datum är satt, lokalen är preliminärbokad, gästlista och budget finns i utkastform – och inspirationssökningen har börjat! Herregud, tänker ni kanske nu, men jag och Sebastian är verkligen två superorganisatörer som älskar att planera och förbereda. Det känns helt galet och nästan lite jinxigt att skriva om det redan nu men jag vill verkligen njuta av och insupa allt det här och trotsar därför alla hjärnspöken.

För er som är intresserade har jag skapat en board på Pinterest som jag kommer att fylla med bilder som på något sätt beskriver den vision jag har för ett personligt, vintage, sommarbohemiskt bröllop, som kommer att äga rum nästa sommar. I samråd med min kära fästman, vill säga.

8 reaktioner på ”their happiness was in each other’s keeping and both were unafraid.

 1. Ett tag började jag blir irriterad på vårt bröllop för att vi planerade så mycket och så länge. Men i efterhand är jag SÅ glad att vi planerade det som gick att planera och ryckte åt axlarna åt det som blev som det blev. Men vi upplevde verkligen att planeringen och organiseringen var VÄRT DET eftersom vi fick så mkt ut av vår dag pga att vi slapp oroa oss. Heja er!

  1. Åh jag kan tänka mig att det blir väldigt mycket och intensivt till slut, det är ju sååå många olika delar! Tror att det är bra att ha en ganska avslappnad inställning till det generellt, som du säger att vissa saker blir som det blir. I slutändan är det ju inte det som är det viktiga 🙂 Tusen tack för peppen Christin! ❤

 2. Det ska bli så himla mysigt att följa och jag ser så mycket fram emot att se hur slutresultatet blir, älskar ju din stil!

 3. Vill du ha ett litet råd? Du får de ändå ☺️
  Skriv ut en checklista, följ den. De är lätt att gå in i planeringen för mycket och hamna i en bubbla. Bröllopsdagen kommer bli perfekt ändå. Jag höll på att knäcka mig själv efter att ha pysslat med planeringen nästan dagligen under ett års tid, för att vara säker på att inget missades. Nu har jag släppt kontrollbehovet och följer checklistan istället. Man ska inte glömma bort att leva under tiden och ta tillvara på varandra och njuta av tiden 😊
  Ens bröllop lär bli perfekt ändå, man gifter sig ju med den man älskar mest i världen, den som får en att le och känna sig trygg.
  Kramar

  1. Haha tack så mycket för tipset! 🙂 Uppskattas verkligen! Känner redan nu att någon form av checklista vore bra för att hålla lite koll, allt flyter liksom in i vartannat samtidigt som det inte riktigt dragit igång än (pga vet knappt var en ska börja 🙂 ). Och som du säger, allt måste ju inte klaffa perfekt, det kommer att bli en perfekt dag ändå! 🙂
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s