vår helg i nederländerna.

Såhär såg dagarna i Nederländerna ut genom mobilkameralinsen. Bjässekameran fick stanna hemma den här gången för att minimera packningen lite.

IMG_5054

IMG_5035

På fredagen var jag och Sebastian ganska trötta eftersom vi hade suttit uppe med våra vänner och pratat till sent på kvällen. Vid lunch tog vi i alla fall tåget från Rotterdam in till Amsterdam för att upptäcka huvudstaden. Förlorade oss en stund i en bok- och pappersmarknad, och jag fingrade på en vacker gammal stjärnkarta som tyvärr var alldeles för dyr.

IMG_5058

Med tanke på temat på inlägget igår och bilderna ovan så kan en ju konstatera att stjärnor och stjärnhimlar är min nya besatthet. Resans kulturförkovring var en tur på något slott som jag inte minns vad det hette. Där tog vi en audiotur genom en förhall fylld med planet- och stjärnkartor och genom otaliga rum som användes till olika typer av administration.

IMG_5057

IMG_5036

Efteråt tog vi en liten minitur på stan, hann kika in i en liten vintagebutik innan Sebastian prompt ville visa mig Red Light Distric. Trivdes inte alls där och då gick vi och åt nutella-crepes istället.

2015-03-23_1427113128

IMG_5045

Efter en fredagkväll fylld med vin och brädspel var vi rätt så möra på lördagen. Passade perfekt med en tur på helgmarknaden för att köpa på sig lite delikatesser. Så otroligt mycket fina godsaker på en och samma plats för nästan inga pengar alls! Så på söndagen packade vi väskan full med ost, satte oss på planet och flög hemåt till Malmö, som ju är rätt så bra ändå.

4 reaktioner på ”vår helg i nederländerna.

    1. Men åh, tack Johanna, vad roligt att du gillar! Rekommenderas verkligen, hade varit roligt att hänga där när det är lite varmare också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s