en torsdagssaga.

IMG_8448 (kopia)

Den här torsdagen har jag tre nya grejer som jag vill visa er. Jag sitter nämligen hemma och skriver idag, och njuter av det fina jag har omkring mig och av kylskåpets vänliga burrande. Mitt första ting ser ni ovan – en porslinsknopp. Vi har bytt ut alla knoppar från vår tv-bänk från Ikea mot randiga sådana från Udda Tina. Älskar hur det går att trolla med Ikea-möbler!

IMG_8440 (kopia)

Den andra saken är mina nyplanterade pelargoner och pelargonsticklingar. Målet är ett fönster någonstans, fyllt av lummiga och blomstrande sommarpelargoner av olika slag. Just nu står de i vardagsrumsfönstret eftersom det är det enda fönstret som låter lite sol slinka igenom byggnadsställningarna utanför.

IMG_8455 (kopia)

Den sista grejen är min nya syn på mellanmål. Att de kanske inte alltid måste bestå av godis, utan av andra saker som känns lite lyxigare. Torsdagen har således blivit förgylld av torkade bär och några bitar dessertost.

Det är sådant som är fint en hemmatorsdag som denna. Vad tycker ni är fint just nu?

2 reaktioner på ”en torsdagssaga.

  1. Har inte hunnit läsa detta inlägg nu men ville bara svara på din kommentar hos mig 🙂 KUL att du snart är klar! grattis & lycka till med jobbsök. Kommer gå SÅ bra! Och nu blir jag nyfiken, hur kunde du veta media? 🙂 haha kram

    1. Hehe tack 🙂 åh kul att jag gissade rätt! Baserade gissningen på intrycket jag fått av din blogg och vad du verkar intresserad av 🙂 vad är det, mer specifikt? 😀 kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s