du ska söka, jag vet inte vad.

I helgen åkte vi till Växjö, det var nämligen två stycken fina viktigheter som skulle avklaras. Ett av dem var ett barndop och det andra… ja, kan ni gissa var jag och min fästman höll på söndagsförmiddagen?

IMG_8457 (kopia)
IMG_8472 (kopia)

Osaby Säteri och herrgård! Nu var vi inte där på någon slags finvisit eller för att äta någon härlig buffé eller något sådant. Vi var nämligen här för att undersöka om det möjligtvis var här vi ville fira vårt bröllop.

IMG_8477 (kopia)

IMG_8478 (kopia)

Det var mitt drömhus ungefär, målat i finaste färgen och med den vackraste verandan jag någonsin sett. Dessutom, berättade värdinnan som kontrast till allt det drömmiga, så spökade två systrar omkring på nedervåningen.

IMG_8468 (kopia)

Det var inga vålnader som gav sig till känna när vi var där. Vi promenerade i lugn och ro omkring och granskade alla trevliga sällskaps- och sovrum som hette saker som Blåa rummet, Gröna rummet och Docentens rum. Överallt syntes ljusa och vackra detaljer och stora, dunkla speglar och skirtunna gardiner.

IMG_8465 (kopia)

Är det här Platsen med stort P? Vad tycker ni?

3 reaktioner på ”du ska söka, jag vet inte vad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s