lady sandra.

Bild 2015-03-31 kl. 17.05 (kopia)

Igår kom vintern tillbaka kändes det som, vad hände egentligen april? Inte helt ok. Jag hoppade i min vintrigaste och varmaste kofta igen, för termometern låg bara strax över nollan och regnet var snöblandat. Uppsatsskrivardagarna flyter ihop i en enda sörja av veckodagar, det enda som skiljer dem åt är när jag måste åka på ärenden som involverar trasiga datorsladdar två gånger på samma dag (helt hypotetiskt, som ni förstår).

Bild 2015-03-31 kl. 17.05 #2 (kopia)

Det känns nästan helt overkligt fint de dagarna som jag och min uppsatspartner ska iväg på ärenden eller intervjuer. Då åker det gamla vardagssminket på, och när en inte burit det på en bra stund så känns det nästan som att en ska på kalas. Och att plattånga håret, håhå! En känner sig som en riktig lady och tänker att det här snajsiga måste förevigas på Photo Booth bums.

Koftan är från Jumperfabriken och läppstiftet är favoritfärgen Candy Apple från M.A.C.

2 reaktioner på ”lady sandra.

  1. Haha jag känner väl igen ”uppsats-looken”. Jag bloggade inte när jag skrev min och tur var väl det, för då hade väl folket fått se en fördjupning i risiga håruppsättningar och rutiga pyjamasflanell-skjortor som förvandlas till dagsflanell-skjortor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s